Timmerfabriek in Spoordonk bij Horvers en Wolfs

Timmerfabriek in SpoordonkOp zoek naar een timmerfabriek? Dan bent u bij Horvers en Wolfs aan het juiste adres. Horvers en Wolfs voert timmerwerken uit voor zowel bedrijven als particulieren. Persoonlijke service, degelijke kwaliteit en een scherpe prijsstelling zijn hierbij onze speerpunten. Om een impressie te krijgen van de verschillende projecten van Horvers en Wolfs kunt u een kijkje nemen in ons fotoboek. Timmerfabriek in Spoordonk is gevestigd in Oisterwijk.

Werkzaamheden

Timmerfabriek in Spoordonk Horvers en Wolfs is het adres wat betreft deuren, kozijnen, meubels op maat en luiken. Mocht u dus een nieuwe deur willen of een mooi meubel op maat? Dan bent u bij timmerfabriek in Spoordonk aan het juiste adres. U kunt van timmerfabriek in Spoordonk Horvers en Wolfs een uitstekende uitvoering van alle werkzaamheden verwachten. Door onze jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers staat wij garant voor uitsluitend kwaliteitswerk. Dit doet Horvers en Wolfs door gebruik te maken van eersteklas materiaal en producten. Op vrijwel al onze diensten en werkzaamheden heeft u dan ook garantie, evenals op de gebruikte materialen.

Stichting Keuringsbureau Hout

Timmerfabriek in Spoordonk Horvers en Wolfs is lid van de Stichting Keuringsbureau Hout (SKH-richtlijnen). Deze stichting staat borg voor de externe kwaliteitsbewaking van houten gevelelementen.

Interesse? Neem dan contact op met Horvers en Wolfs! Voor vrijblijvende informatie of vragen kunt u altijd bellen naar 013-528 39 01 of u kunt een offerte aanvragen.

Contactformulier

Uw naam (verplicht)

Uw adres

Uw postcode

Uw woonplaats

Uw telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp (verplicht)

Uw bericht

Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)