Renovatie en onderhoud in Hilvarenbeek

 

Horvers en Wolfs voert timmerwerken uit voor zowel bedrijven als particulieren. Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor alle soorten renovatie en onderhoud in Hilvarenbeek . Persoonlijke service, degelijke kwaliteit en een scherpe prijsstelling zijn hierbij onze speerpunten.

 

Horvers en Wolfs, al decennia lang een begrip in Hilvarenbeek en omstreken.

 

Kwaliteit

Renovatie en onderhoud in Hilvarenbeek

Bij renovatie en onderhoud in Hilvarenbeek kunt u bijvoorbeeld denken aan het renoveren van deuren & kozijnen, uw meubels of raamluiken. U kunt van Horvers en Wolfs een uitstekende uitvoering van alle werkzaamheden verwachten. Door onze jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers staan wij garant voor uitsluitend kwaliteitswerk, wij leveren dus de beste kwaliteit voor de renovatie en onderhoud in Hilvarenbeek op al uw timmerwerken! Dit doen wij door gebruik te maken van eersteklas materiaal en producten.

 

Renovatie en onderhoud in Hilvarenbeek van..

Horvers en Wolfs renoveert en onderhoud al uw binnen- en buitendeuren. Zijn uw ramen en kozijnen nog in orde? Wij hebben een hecht team van buitendienstmedewerkers, zij verzorgen graag voor u de renovatie en onderhoud in Hilvarenbeek van uw deuren en kozijnen. Daarnaast voorzien wij alles meteen van deugdelijk beslag, zodat ongewenste gasten buiten blijven. Controleer nu of uw kozijnen of deuren aan renovatie en onderhoud in Hilvarenbeek toe zijn, zodat wij snel langs kunnen komen om deze problemen te verhelpen.

 

Mochten er bij u nieuwe kozijnen nodig zijn? Dan bent u ook hiervoor bij Horvers en Wolfs aan het juiste adres! Maak uw wensen kenbaar en wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

 

Naast het renoveren of onderhouden van deuren en kozijnen kunt u ook bij ons terecht voor de renovatie en onderhoud van uw meubels of uw raamluiken. Daarnaast ontwerpen en realiseren wij ook het complete interieur voor woningen en bedrijven. Onze ervaren en deskundige medewerkers renoveren of onderhouden daarnaast ook uw bestaande interieur!

 

Voor een impressie van al onze werkzaamheden verwijzen wij u graag door naar het fotoboek op onze website. Heeft u nog vragen over renovatie en onderhoud in Hilvarenbeek of wilt u meer informatie over onze werkzaamheden? Wij nodigen u graag uit om contact met ons op te nemen. U kan ons bereiken via 013-528 39 01 of u kunt onderstaand contactformulier invullen.

Contactformulier