Meubels op maat in Oirschot bij Horvers en Wolfs

Meubels op maat in OirschotHorvers en Wolfs is al decennia lang een begrip in Oisterwijk en omstreken. Horvers en Wolfs voert timmerwerken uit voor zowel bedrijven als particulieren. Hierbij staan persoonlijke service, degelijke kwaliteit en een scherpe prijsstelling onze speerpunten. Horvers en Wolfs is het adres voor onder meer meubels op maat. Daarnaast bent u voor deuren, kozijnen en luiken ook bij ons aan het juiste adres. U kunt van Horvers en Wolfs een uitstekende uitvoering van alle werkzaamheden verwachten. Door onze jarenlange ervaring en vakkundig medewerkers staan wij garant voor uitsluitend kwaliteitswerk.

Meubels op maat in Oirschot die aan uw wensen voldoen

Horvers en Wolfs maakt prachtige meubels op maat in Oirschot . Denk hierbij bijvoorbeeld aan prachtige opberg- en boekenkasten. Deze meubels op maat in Oirschot kunnen worden gebruikt voor elke toepassing die u wenst. Hierbij hebben wij oog voor detail en bent u verzekerd van een zee aan opbergruimte. Het voorgaande was natuurlijk alleen maar een voorbeeld van meubels op maat. Indien u namelijk zelf een idee of ontwerp heeft voor meubels op maat in Oirschot , dan kan Horvers en Wolfs dit in overleg met u uitwerken tot een definitieve detailtekening. Zo staat er straks een uniek meubel in uw interieur, geheel naar uw eigen smaak en idee├źn. Mocht u dus graag meubels op maat in Oirschot willen? Dan weet u nu bij wie u moet zijn!

Interesse in meubels op maat in Oirschot ? Neem dan contact op met Horvers en Wolfs!

Voor vrijblijvende informatie of vragen kunt u altijd bellen naar 013-528 39 01 of u kunt een vrijblijvende offerte aanvragen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)