Maatwerk kasten in Moergestel

Maatwerk kasten in MoergestelWij van Horvers en Wolfs zijn al jarenlang een bekend bedrijf in Moergestel en de omgeving. Wij voeren timmerwerken uit voor zowel bedrijven als particulieren. U kunt bij ons rekenen op persoonlijke service, degelijke kwaliteit en een scherpe prijsstelling. Wij zijn de specialist op het gebied van maatwerk kasten in Moergestel . Daarnaast kunt u ons ook inschakelen voor onder andere deuren, kozijnen en luiken. Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunt u rekenen op een uitstekende uitvoering van alle werkzaamheden die wij voor u doen. Wij beschikken over vakkundige medewerkers en staat garant voor uitsluitend kwaliteitswerk.

Maatwerk kasten in Moergestel precies naar uw wens

Wij van Horvers en Wolfs maken prachtige maatwerk kasten in Moergestel . Hierbij kunt u denken aan opberg- en boeken kasten, maar bijvoorbeeld ook schuifdeurkasten en simpele kasten. Uw maatwerk kast kan voor bijna elke toepassing worden gebruikt. U bent verzekerd dat de kast goed past in de ruimte of kamer en ook krijgt u een zee aan opbergruimte bij de kast. Horvers en Wolfs maakt u idee tot de werkelijkheid. Heeft u zelf een ontwerp of idee voor een maatwerk kast, dan kunnen wij dit in overleg met u uitwerken tot een definitieve detailtekening. Zo staat er straks een uniek meubel in uw interieur, geheel volgens uw smaak en ideeën.

Bent u geïnteresseerd in maatwerk kasten in Moergestel ?

Aarzel dan niet en neem snel contact op met Horvers en Wolfs of kom eens bij ons langs, dan geven wij u meer informatie, bekijken uw ontwerpen en ideeën of we kijken wat we voor de rest nog voor u kunnen betekenen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)