Nieuwe kozijnen in Tilburg voor een groot wooncomfort.

 

Voelt u in uw woning koude tocht binnendringen door de kozijnen? Dan is het u aan te raden om uw kozijnen te vervangen. Voor nieuwe kozijnen in Tilburg bent u bij Horvers en Wolfs aan het goede adres. Horvers en Wolfs voert timmerwerken uit voor zowel bedrijven als particulieren. Persoonlijke service, degelijke kwaliteit en een scherpe prijsstelling staan hierbij hoog in het vaandel.

 

Door onze jarenlange werkervaring bent u verzekerd van de beste kwaliteit voor een mooie prijs. U geeft uw wensen door en wij zorgen ervoor dat dit werkelijkheid wordt.

 

Voordelen

Kozijnen in Tilburg

Als u uw kozijnen in Tilburg vervangen heeft ziet u dat niet alleen uw wooncomfort toeneemt, maar ook uw energierekening aanzienlijk omlaag gaat. Daarnaast zijn oude kozijnen gevoelig voor beschadigingen en zorgen ze voor een onverzorgde uitstraling van uw woning. Zijn uw huidige kozijnen in Tilburg beschadigd? Wacht dan niet te lang met het vervangen van uw kozijnen in Tilburg en neemt contact met ons op zodat wij snel langs kunnen komen om uw problemen te verhelpen. Beschadigde kozijnen bieden namelijk onvoldoende steun voor uw ruit.

 

Soorten kozijnen

Als u besluit nieuwe kozijnen in Tilburg te nemen, dan is de volgende essentiƫle stap de materiaalkeuze. Het is hierbij natuurlijk belangrijk dat u het materiaal goed laat aansluiten bij uw woonwensen. U kunt hierbij rekening houden met het onderhoud of de uitstraling van uw gekozen materiaal. Kozijnen in Tilburg zijn er in de volgende materialen:
 • Kunststof kozijnen: U ondervindt weinig onderhoud maar wel een goede isolatie
 • Aluminium kozijnen: Ook bij aluminium ondervindt u weinig onderhoud, dit is sterk materiaal en uitermate geschikt voor grote glasoppervlakken.
 • Houten kozijnen: Erg duurzaam materiaal, daarnaast ook goed bewerkbaar en veelzijdig.

 

Voor meer informatie over nieuwe kozijnen in Tilburg nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. U kunt ons bereiken via 013-528 39 01 of info@horversenwolfs.nl daarnaast kunt u ook onderstaand contact formulier invullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)