Interieur betimmering in Hilvarenbeek

 

Horvers en Wolfs voert interieur betimmering in Hilvarenbeek uit voor zowel bedrijven als particulieren. Persoonlijke service, degelijke kwaliteit en een scherpe prijsstelling zijn hierbij onze speerpunten. Horvers en Wolfs is hét adres wat betreft interieur betimmering in Hilvarenbeek .

 

Woning én bedrijfsinterieur op maat

interieur betimmering

Wij leveren interieur betimmering in Hilvarenbeek in alle mogelijke houtsoorten en stijlen, van klassiek tot aan modern. U kunt van Horvers en Wolfs een uitstekende uitvoering van alle werkzaamheden verwachten. Zo kunt u bij ons terecht voor het ontwerp en de complete uitvoering hiervan. Hierbij hebben wij oog voor detail en bent u bijvoorbeeld verzekerd van een kastenwand met een zee aan opbergruimte. Dit is natuurlijk maar een voorbeeld. Indien u namelijk zelf een idee of ontwerp heeft, kan Horvers en Wolfs dit in overleg met u uitwerken tot een definitieve detailtekening. Zo heeft u uw unieke interieur betimmering in Hilvarenbeek , geheel naar uw eigen smaak en ideeën.

 

Naast de interieur betimmering in Hilvarenbeek voor woningen heeft Horvers en Wolfs ook al menig  bedrijf in Hilvarenbeek en omgeving voorzien van een uniek interieur op kantoor. Zo realiseren wij bijvoorbeeld balies, bureaus, kasten of een keuken voor uw kantoor, dit kan natuurlijk allemaal precies in de stijl die bij uw bedrijf past. Om de interieur betimmering in Hilvarenbeek te complementeren kunt u bij Horvers en Wolfs ook terecht voor onder andere deuren & kozijnen, meubels op maat en raamluiken.

 

Kwaliteit

Wij maken bij interieur betimmering in Hilvarenbeek uiteraard alleen gebruik van eerste klas materiaal en producten. Door onze jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers staan wij garant voor uitsluitend kwaliteitswerk in interieur betimmering in Hilvarenbeek . Op vrijwel al onze diensten en werkzaamheden heeft u dan ook garantie, evenals op de gebuikte materialen.

 

Voor een mooie impressie van al onze werkzaamheden verwijzen wij u graag door naar het fotoboek op onze website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen. U kan ons bereiken via 013-528 39 01 of u kunt onderstaand contactformulier invullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)