Interieur betimmering in Berkel-Enschot

 

Interieur betimmering in Berkel-EnschotHorvers en Wolfs voert interieur betimmering in Berkel-Enschot uit voor zowel bedrijven als particulieren. Persoonlijke service, degelijke kwaliteit en een scherpe prijsstelling zijn hierbij onze speerpunten. Horvers en Wolfs is hét adres wat betreft interieur betimmering in Berkel-Enschot .

 

Woning én bedrijfsinterieur op maat

 

Wij leveren interieur betimmering in Berkel-Enschot in alle mogelijke houtsoorten en stijlen, van klassiek tot aan modern. U kunt van Horvers en Wolfs een uitstekende uitvoering van alle werkzaamheden verwachten. Zo kunt u bij ons terecht voor het ontwerp en de complete uitvoering hiervan. Hierbij hebben wij oog voor detail en bent u bijvoorbeeld verzekerd van een kastenwand met een zee aan opbergruimte. Dit is natuurlijk maar een voorbeeld. Indien u namelijk zelf een idee of ontwerp heeft, kan Horvers en Wolfs dit in overleg met u uitwerken tot een definitieve detailtekening. Zo heeft u uw unieke interieur betimmering in Berkel-Enschot , geheel naar uw eigen smaak en ideeën.

 

Naast de interieur betimmering in Berkel-Enschot voor woningen heeft Horvers en Wolfs ook al menig  bedrijf in Berkel-Enschot en omgeving voorzien van een uniek interieur op kantoor. Zo realiseren wij bijvoorbeeld balies, bureaus, kasten of een keuken voor uw kantoor, dit kan natuurlijk allemaal precies in de stijl die bij uw bedrijf past. Om de interieur betimmering in Berkel-Enschot te complementeren kunt u bij Horvers en Wolfs ook terecht voor onder andere deuren & kozijnen, meubels op maat en raamluiken.

 

Kwaliteit

Wij maken bij interieur betimmering in Berkel-Enschot uiteraard alleen gebruik van eerste klas materiaal en producten. Door onze jarenlange ervaring en vakkundige medewerkers staan wij garant voor uitsluitend kwaliteitswerk in interieur betimmering in Berkel-Enschot . Op vrijwel al onze diensten en werkzaamheden heeft u dan ook garantie, evenals op de gebuikte materialen.

 

Voor een mooie impressie van al onze werkzaamheden verwijzen wij u graag door naar het fotoboek op onze website. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen. U kan ons bereiken via 013-528 39 01 of u kunt onderstaand contactformulier invullen.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)