Deuren & kozijnen

Toe aan een nieuwe deur of kozijnen?

Horvers en Wolfs maakt fraaie binnen- en buitendeuren. Geheel op maat en in de houtsoort die u wenst. Natuurlijk met degelijk deurbeslag, zodat ‘dicht’ ook dicht is! Mochten er bij u nieuwe deuren & kozijnen nodig zijn? Dan bent u hiervoor bij Horvers en Wolfs ook aan het juiste adres! Maak uw wensen kenbaar en wij kijken graag met u naar de mogelijkheden.

Bel mij terug

    Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacy voorwaarden (*)

    Renovatie

    Zijn uw ramen en kozijnen nog in orde? Horvers en Wolfs heeft een hecht team van buitendienstmedewerkers en renoveert ook bij u aan huis. Ook voorzien wij alles meteen van deugdelijk beslag, zodat ongewenste gasten buiten blijven. Controleer nu of uw kozijnen of deuren aan renovatie toe zijn, zodat wij snel langs kunnen komen om deze problemen te verhelpen.

    Contact opnemen

    Horvers en Wolfs voert timmerwerken uit voor bedrijven en particulieren. Persoonlijke service, degelijke kwaliteit en een scherpe prijsstelling zijn hierbij onze speerpunten. Mocht u interesse hebben of heeft u vragen, neem dan gerust contact met ons op. Vul hiervoor het contactformulier in. U kunt natuurlijk ook altijd bellen naar 013 – 528 39 01.