Toe aan een nieuwe deur in Helvoirt ?

 

Deur in Helvoirt

Uw deur is beschadigd en aan vervanging toe ? U bent uitgekeken op uw oude deur? Of uw oude deur past niet meer bij het nieuwe interieur? Voor een nieuwe deur in Helvoirt bent u Horvers en Wolfs aan het juiste adres. Horvers en Wolfs maakt een fraaie nieuwe deur in Helvoirt voor zowel binnen als buiten. Geheel op maat en in de houtsoort die u wenst. Natuurlijk altijd met degelijk deurbeslag, zodat ‘dicht’ ook echt dicht is!

 

Een mooie deur maakt de inrichting van uw woonkamer, slaapkamer of keuken compleet. Veel deuren zijn in verschillende varianten leverbaar. Helemaal dichte deuren zijn bijvoorbeeld ook met glas leverbaar. Niet onbelangrijk bij de keuze van een nieuwe deur in Helvoirt is de stijl van de deur. U geeft misschien de voorkeur aan een klassieke stijl of u houdt meer van modern en wilt uw huis een tijdloze uitstraling geven. Bij Horvers en Wolfs is niets onmogelijk. Wij maken uw deur in Helvoirt geheel op maat en in de houtsoort die u wenst!

 

Van alle deuren thuis..

U kunt voor elke soort deur in Helvoirt die u maar kunt bedenken bij Horvers en Wolfs terecht. Voor elke soort deur is weer iets anders belangrijk. U kunt onder andere voor de volgende deuren bij ons terecht:
 • Voordeuren
 • Achterdeuren
 • Garagedeuren
 • Schuurdeuren
 • Binnendeuren

 

Bij een voordeur is de stijl bijvoorbeeld belangrijker dan bij een achterdeur. Het is immers het visitekaartje van uw huis. Terwijl de achterdeur een veel gebruikte deur in Helvoirt is waarbij juist het risico op inbraak erg belangrijk is. Horvers en Wolfs ontwerpt en realiseert elk soort deur voor u op maat. Voor een impressie van onze werkzaamheden kunt u het fotoboek op de website raadplegen.

 

Naast het realiseren van deuren in Helvoirt kunt u ook voor kozijnen, raamluiken of meubels op maat bij ons terrecht. Wij adviseren u om te controleren of uw kozijnen of deuren aan renovatie toe zijn, zodat wij snel langs kunnen komen om uw problemen te verhelpen.

 

Heeft u interesse, vragen of wilt u meer informatie over een nieuwe deur in Helvoirt ? Wij nodigen u van harte uit om contact met ons op te nemen. Dit kan via 013-528 39 01 of info@horversenwolfs.nl. Daarnaast kunt u ook onderstaand formulier invullen, dan komen wij er zo snel mogelijk bij u op terug.

Contactformulier

  Uw naam (verplicht)

  Uw adres

  Uw postcode

  Uw woonplaats

  Uw telefoonnummer (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp (verplicht)

  Uw bericht

  Ik ga akkoord met de privacyvoorwaarden. Lees hier onze privacyvoorwaarden (*)